Lars Løkke forlader GGG&I med et underskud

Lars Løkke Rasmussen, formand for Venstre og klimaorganisationen GGGI, pressede på for at få godkendt klimaorganisationens budget for 2013.

Den danske regerings repræsentant i GGGI-bestyrelsen, ambassadør Peter Lysholt Hansen, bad på et møde direkte om at se et »rigtigt« budget.

Mødet fandt sted den 17. januar 2013, hvor også Norges mand i bestyrelsen fastslog, at »man ikke var klar til at træffe en beslutning«. Nordmanden var bekymret over den manglede »gennemsigtighed, da GGGI er finansieret af offentlige skattekroner«. Costa Ricas repræsentant kaldte budgettet for »utilstrækkeligt«. Kilde:  Jyllands Posten

De havde ret og det vidste formanden Lars Løkke Rasmussen, men han pressede alligevel budgettet igennem mod forventet efterbevilling, må de fleste tro.

Nu forlader han så skuden og budgettet underskuddet er den næste i en lang stibe økonomiske katastrofer Lars Løkke har efterladt sig, som også omfatter hans private økonomi.

I Venstres Ungdom efter lod han en tom kasse efter et EU-valg, Frederiksborg Amt havde et underskud på over 200 mill. kroner, da Lars Løkke stoppede som amtsborgmester, Sundhedsministeriet overbetalte de private sygehuse med over 900 mill. kroner, staten havde et underskud på budgettet på 95 mia. kroner, da han stoppede som statsminister.

Det er uforståeligt Blå Blok tør overlade ham nøglerne til Statsministeriet?

lokke_underskud

…..”Men æresmedlem i Venstre og tidligere minister Britta Schall Holberg har tidligere udtalt, at Lars Løkke Rasmussen efterlader sig tomme kasser alle de steder, han forlader.

I går (20. juni 2014) ønskede hun ikke at kommentere sagen, men konstaterede blot: ” Der kan du se, det er rigtigt.”…

Lars Løkkes formands periode udløber ved årsskiftet, men han forlader posten i september 2014.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Please enter the Biggest Number