Lars Løkke

Lars Løkke bliver distraheret….

Offentliggjort den 19. maj 2015

Der var nærmest britiske tilstande i folketingssalen, da statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) tirsdag mødte op til den sidste spørgetime inden det kommende folketingsvalg.


Lars Løkke Rasmussen – et rovdyr med snabel

Udgivet den 06/11/2013

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Et rovdyr med snabel – Ny bog tegner et foruroligende billede af statsminister Lars Løkke Rasmussen.
Projekt Løkke af Tanja Frederiksen & Sigge Winther Nielsen.

GGGI er udviklings-branchens IT-Factory.
Rodet i GGGI sætter spørgsmålstegn ved, om der er styr på resten af Danmarks klimaindsats.
GGGI er Udviklingsbranchens svar på IT-Factory. Det står at læse i den Koreanske Rigsrevisions rapport, der retter en sønderlemmende kritik af GGGI for ineffektiv budgetstyring og tvivlsomme udbetalinger for en lang række »konsulentydelser og outsourcing«. I rapporten beskrives »uforsvarlig indgåelse af løse kontrakter og sløset forvaltning« samt »manglende licitationsrunder« — det vil sige kontrakter til vennerne.

Kunne man forestille sig, at der kom så kritisk en revisionsrapport om en dansk ngo, uden at der øjeblikkeligt blev lukket for kassen og krævet tilbagebetaling? Og uden at de ansvarlige ville blive stillet til regnskab? Læs mere i Information 26. oktober 2013.

Forsker om grundlaget for Løkkes klima-organisation: korrupt og miljøskadeligt.

Lars Løkke er formand for en sydkoreansk organisation, som blev grundlagt for at udbrede en politik, der er synonym med nepotisme, korruption og miljøskadelig politik, lyder kritikken i en blog fra Dansk Institut for Internationale Studier.

Miljøorganisationen, som Lars Løkke står i spidsen for, er skabt for at udbrede en politik, som blandt andet byggede på vennetjenester i Sydkorea. Sådan lyder den hårde kritik af GGGI fra Anders Riel Müller, der er cand.scient. og ph.d.-studerende ved DIIS, Dansk Institut for Internationale Studier.

Læs mere på Ingeniørens hjemmeside: http://ing.dk/artikel/forsker-om-grun…

OVERBLIK Løkkes bilagssager med cigaretter, hotelfilm og taxa
Her er et overblik:
* Natten til 9. juni 2004 overnatter Lars Løkke Rasmussen blandt andet på hotel i København, efter han havde været til koncert med Paul McCartney i Horsens. Fra 2003-2006 overnattede Lars Løkke i alt otte gange på hotel i København på Indenrigs- og Sundhedsministeriets regning.
* Ser man tilbage i arkivet er også historier om, hvordan Lars Løkke Rasmussen fra 1998-2001 bruger Frederiksborg Amts kreditkort, når han skal entrere Kasino Aalborg og diskoteket Crazy Daisy i Herning. I syv tilfælde køber han også cigaretter.
* I 2010 betaler Venstre knap 10.000 kr. tilbage for partimøder, som Løkkes tidligere ministerium, Indenrigs- og Sundhedsministeriet, uretmæssigt har betalt for.
* I maj 2010 bliver Løkke kritiseret for at have været på en weekendtur til Rom i 2000 uden fagligt indhold med det daværende sundhedsudvalg i Frederiksborg Amt. Ingen af udvalgsmedlemmerne på turen betalte for deres ophold.
* Senere i 2010 beslutter Løkke at tilbagebetale omkring 3000 kroner for videofilm, restaurantbesøg og telefonopkald fra en rejse til New York i 1999. Beløbet bliver senere til 12.758 kroner, da revisionsfirmaet Ernst & Young har fundet frem til yderligere 4.809 kr. som Løkke har modtaget uberettiget. Ministeren fordobler som tidligere lovet beløbet til 9.618 kr.
* Også i 2010 kommer det frem, Løkke som amtsborgmester fik udbetalt 148.000 kroner for køreture uden at fortælle, hvor turen gik hen. På 590 ture havde Løkke udfyldt bilagene forkert eller mangelfuldt. Samlet set kørte Løkke på fire år taxa for 241.526 kroner.


Udgivet den 11/10/2013

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Vi har gendigtet en kendt børnesang som kommentar til Lars Løkkes rejselyst og dyre vaner.
Fotocredits: Magnus Fröderberg, Lawrence Jackson, Kremlin.Ru, Easy Limo, Zitona, El Copilot, JcMaco, Fotoos VanRobin, Gary Benbridge, sannse, Fastily, Konstantin von Wedelstaedt, Felix Andrews, Traumrune (alle Wikimedia Commons). Fotomanipulation: Peter G. Heydenreich (www.heydenreich.dj


Pressemøde søndag den 20. oktober 2013.

Lars Løkke forklarede om sine dyre flyrejser GGGI regi for bistandspenge. Det er Danmarks historiens længste pressemøde, der varede 3½ time.


Hvad kan man få for 2000 kroner?

Udgivet den 08/10/2013
Lars Løkke Rasmussen giver sit bud på i Folketinget, hvad 2.000 kroner ekstra pr. måned kan gøre for en familie.


Venstre skifter ikke standpunkt……. men måske holdning, eller er det modsat?

Udgivet den 24/05/2013
Venstre har ikke skiftet holdning, Venstre har skiftet standpunkt fortæller Lars Løkke Rasmussen.

Link til Politikens artikel/listen over “standpunkter”:
http://politiken.dk/politik/ECE197941…

 


Uploadet den 07/09/2011

Lars Løkke Rasmussen mærkede udlændingeloven og pointsystemet på egen krop, da han besøgte en friskole i Aalborg. Overskrifterne hed: Lamslået Løkke fik fremmed baby stukket i armene. Kvinde overraskede Løkke med baby. Se akavet Lars Løkke holde bleg baby


 

Uploadet den 24/06/2010

Lars Løkke forklarer VKO regeringens skattepolitik……


 Uploadet den 07/04/2010

En lille ABC til hvordan man som journaliststuderende absolut ikke skal indtage et vælgermøde med Lars Løkke Rasmussen som gæst!


Uploadet den 06/04/2010

En ægte statsmand


Uploadet den 21/05/2008

En skjult optagelse af Lars Løkke på et københavnsk hotel


Uploadet den 06/05/2008

En sang om Lars Løkke Rasmussen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Please enter the Biggest Number